CASTELLAR

Allau de robatoris en una nit a Castellar: entren als instituts i al club d’atletisme

Durant la nit del passat dissabte, 20 de març, van entrar a robar a l’institut escola Sant Esteve, a l’institut Puig de la Creu i a les pistes d’atletisme de Castellar del Vallès. Els autors dels robatoris es van endur equips informàtics i diners, però el que ha impactat més als centres educatius i a l’entitat és la violència amb què van actuar, destrossant mobiliari i les portes dels equipaments.

A l’institut Puig de la Creu, els lladres van trencar la porta metàl·lica del pati i la porta que dona accés a l’edifici. Un cop a dins, van forçar la porta de secretaria i els calaixos d’oficina i es van endur la caixa dels diners. A l’institut Sant Esteve es van endur quatre equips informàtics, i també van forçar totes les portes de la planta baixa de l’escola, fent diverses destrosses en mobiliari i diversos estris.

A les pistes d’atletisme, els autors dels robatoris van intentar arrencar la persiana metàl·lica que protegeix l’oficina, tot i que no hi van aconseguir entrar. Sí que van entrar al gimnàs i van rebentar la màquina de begudes per treure’n els diners, de la qual se’n van endur centenars d’euros. També van obrir portes d’altres dependències i totes les taquilles, on el personal guarda els seus objectes personals.

En una de les papereres del recinte es va trobar la caixa dels diners de l’institut Puig de la Creu, un detall que interrelaciona els robatoris.

Comentaris
To Top