Publicitat
Oci i cultura

Bop Pop, 'speaker' de l'ESDi

S'hi presentaran els 3 fashion films realitzats amb les col·leccions finals dels graduats en Disseny de Moda

El popular col·laborador de Late Motiv i expert en moda, Bob Pop, serà l’encarregat de presentar i amenitzar l’esdeveniment Alternative Realities. S'hi presentaran els 3 fashion films realitzats amb les col·leccions finals dels graduats en Disseny de Moda per l’Escola Superior de Disseny ESDi de Sabadell. La trobada es retransmetrà online en directe pel canal de YouTube d’ESDi, el proper 15 d’abril a les 19h. “Vaig tenir el privilegi de comptar amb els dissenys de diverses alumnes i alumnes de ESDi per a una escena de la meva sèrie Maricón perdido i ara tinc la fortuna de poder presentar-los al món”, comenta Bob Pop.

Concretament, es mostraran les col·leccions finals de Paula Abad, Irene Argelich, Álvaro Azkue, Laura Blaya, Cristina Bueno, Aina Cardoner, Alba Chaves, Miriam Feu, Cristina González, Tania Hernández, Martín Morante, Silvia Moyano, Xènia Oliver, Laura Prieto, Eva Rodoreda, Ana Roca, Anna Torralba i Meritxel Vancells.

Els fashion films que es presentaran a Alternative Realities compten amb la direcció creativa d’Aleix Viadé i de Betiana Pavón. Els estilismes són a càrrec de l’estilista i professor d’ESDi Miquel Malaspina, mentre que de perruqueria i make-up s’han encarregat Marcel Pel i Tutusaus.

“Aquesta experiència ha estat tot un repte per a nosaltres. Hem passat de la desfilada tradicional a aquest nou format i el resultat ens encanta. Entre altres coses ens permet una mirada més detallada de les peces dels alumnes i així poder entendre millor el seu procés de creació”, explica la Directora de l’Àrea de Moda d’ESDi, Olga Beltrán.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top