Publicitat
Ciutat

La Policia Municipal busca el conductor fugit que va atropellar un menor

La Policia Municipal fa una crida a la col·laboració ciutadana per identificar l'autor d'un atropellament a un menor d'edat. Es va produir el dissabte, 3 d'abril, al voltant de les 15 h, al carrer de Fontanella amb Daniel Molina. El conductor va fugir del lloc.

El cotxe que va atropellar el menor és de tipus familiar de color groc o daurat. La Policia Municipal, a més, sospita que podria tenir algun petit desperfecte a l'angle davanter dret, a causa de l'atropellament.

En cas d'haver estat testimoni o de tenir informació rellevant, la policia demana que us poseu en contacte amb ells a través del número 900 11 20 92.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top