ESPORTS

Les reines volen la dissetena copa

/ LL. FRANCO
Maica Garcia, moments abans d’aixecar la darrera Copa de la Reina davant el CN Terrassa / LL. FRANCO

L’Astralpool Club Natació Sabadell inicia a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu (16 h) el camí cap a la dissetena Copa de la Reina de l’entitat sabadellenca. Després de l’empat aconseguit fa escassos dies a Can Llong davant el líder invicte CN Mataró, les waterpolistes de David Palma esperen aixecar el segon títol de la temporada després de la Supercopa d’Espanya: “Penso que arribem bé després del partit davant el CN Mataró, en què tot i tenir la possibilitat de guanyar, en línies generals vaig acabar content”, explica el tècnic David Palma.

Enquadrades en el costat més assequible del torneig del KO, on eviten Mataró, Mediterrani i Terrassa, s’estrenaran davant el Sant Feliu, als quarts de final, i contra el vencedor del Catalunya-Sant Andreu, a les semifinals:“Tenim molta il·lusió, no t’enganyaré. Aquesta competició ens agrada molt i tenim ganes de fer un bon paper. Tot i estar a un costat del quadre on hi ha rivals senzills, no et pots refiar de ningú”, alerta Palma.

Res fa indicar, doncs, que l’Astralpool no sigui un dels dos finalistes veient els possibles rivals, però, a la vegada, aquest factor té una doble lectura: “Si no treballem a nivell mental i autoexigent, amb un ritme de competició alt, pot ser una trampa, ja que poden arribar cansats físicament però amb més tocompetitiu”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top