Publicitat
Ciutat

Una conductora beguda xoca contra dos cotxes a la carretera de Barcelona

A la carretera de Barcelona, 259, passada la mitjanit de dimecres a dijous, es va produir un accident de trànsit per la col·lisió d’un turisme amb dos més que es trobaven estacionats. Segons apunta la Policia Municipal, la conductora, de 36 anys, va perdre el control del turisme i va causar l'accident.

Els agents van realitzar la prova de l’alcoholèmia a la conductora, qui va donar un resultat positiu de 0,46 mg/l (la taxa màxima genèrica permesa és de 0,25 mg/l). Es van instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària, per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i es va immobilitzar el turisme. La conductora va resultar il·lesa. Hi va intervenir una unitat de la Policia Municipal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top