Ciutat

Els artesans i la música donen vida vida als jardins de l'Espai Cultura

La responsable d'una de les parades artesanals atén a una clienta / VICTÒRIA ROVIRA

Bosses de mà, dessuadores, espardenyes, vestits, anells, polseres... i música en directe.  Al llarg d'aquest dissabte i fins demà al migdia la Fira 'Art en Viu' dóna vida als jardins de l'Espai Cultura Fundació 1859, un dels llocs més emblemàtics de Sabadell. En total, hi ha una dotzena de parades amb productes artesanals locals i de qualitat. Desenes de persones s'hi han apropat al llarg del matí assolellat d'avui i han gaudit també dels concerts en directe a l'amfiteatre dels jardins.

La Fira 'Art en Viu' se celebrarà fins demà al migdia / VICTÒRIA ROVIRA

Al llarg del matí hi han cantat el grup Músics de Gràcia, l'artista Marina Brossa i el duet Alberta. Aquesta tarda serà el torn SomSing i el grup de pop català Luang. Demà a les 11 h serà el torn d'Alèxia Marqués i de SwingCopats. L'efecte sinèrgia de la música beneficia als artesans que veuen com més gent s'apropa a comprar-los els seus productes. De fet, una de les tres organitzadores de la Fira, Isabel Casanovas, reconeix que els concerts ajuden a captar més públic.

Marina Brossa, en un moment de la seva actuació / VICTÒRIA ROVIRA

"Si el temps aguanta, tenim previst que vinguin molts sabadellencs a la Fira 'Art en Viu' al llarg del cap de setmana. De fet, crec que ens afavoreix que hi hagi confinament comarcal, ja que els sabadellencs es quedaran a la ciutat", diu Casanovas. Per la seva banda, Montse Pi, de la parada Penjapenjolls, prefereix ser prudent abans de fer pronòstics amb les vendes, ja que és el primer cop que participa en la fira: "Ve molta gent, però encara no m'han comprat gaires productes", explica. Així i tot, Pi considera que la ubicació de la Fira ha estat un "encert", ja que opina que "es tracta d'un dels llocs més importants de Sabadell".

D'altra banda, Anna Tarruella, responsable de la parada de roba sostenible Punt de Mel, es mostra més optimista, tot i que també prefereix mantenir la prudència i no avançar-se en possibles pronòstics. Tanmateix, ella considera que les dessuadores i les samarretes de la seva parada tindran èxit. "La gent té ganes de moure's i espero que vinguin a visitar-nos", conclou.

Diferents bosses de mà d'una de les parades de la Fira / VICTÒRIA ROVIRA

Els jardins van reobrir el dia 5 de març

L'Espai Cultura Fundació 1859 va reobrir els seus jardins al públic el dia 5 de març després d'uns mesos tancats amb motiu de les mesures sanitàries dictades per les autoritats competents amb relació als parcs privats. Des de llavors, els veïns han tornat a gaudir d'un dels espais més emblemàtics i coneguts de la ciutat, que ha estat rehabilitat aprofitant el temps que ha estat fora de servei. S'han millorat les canalitzacions d'aigua, així com s'ha pintat la façana posterior de l'antiga seu de Caixa Sabadell al carrer de Gràcia.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top