Ciutat

Reobren els jardins de l’Espai Cultura després de mesos tancats

L’Espai Cultura Fundació 1859 ha reobert els seus jardins al públic després d’uns mesos tancats amb motiu de les mesures sanitàries dictades per les autoritats competents amb relació als parcs privats. Des del passat divendres, els veïns ja poden tornar a gaudir d’un dels espais més emblemàtics i coneguts de la ciutat, que ha estat rehabilitat aprofitant el temps que ha estat fora de servei. S’han millorat les canalitzacions d’aigua, així com s’ha pintat la façana posterior de l’antiga seu de Caixa Sabadell al carrer de Gràcia.

Imatge actual del jardí de l’Espai Cultura Fundació 1859 / CEDIDA

A més, també s’hi han realitzat reformes en el disseny paisatgístic del jardí replantejant la vegetació, arranjant camins i, en definitiva, tenint cura de les espècies que ja fa molt de temps que són al parc. Els treballs de manteniment i neteja del jardí els han dut a terme els treballadors de l’empresa sabadellenca CIPO, SCCL.

Horaris pel públic

Els horaris d’obertura previstos, tenint en compte les mesures dictades pel Procicat, seran els següents: de dilluns a divendres obriran de 12 h a 18 h, el dissabte d’11 h a 18 h i diumenge d’11 h a 14 h.

Comentaris
To Top