Publicitat
Ciutat

Una furgoneta que circulava per la vorera atropella un home que sortia del seu portal

/ V. ROVIRA

Un home, de 68 anys, sortia del portal de casa seva quan una furgoneta que circulava per la vorera va atropellar-lo. El vianant va ser traslladat a un centre hospitalari amb pronòstic greu.

Els fets es van produir aquest dilluns, 19 d'abril, a les 10.30 h, a la via Augusta (la Concòrdia). Dues unitats de la Policia Municipal i una del Servei d'Emergències Mèdiques, ràpidament, van assistir l'home.

No va ser l'únic accident que es va produir durant aquest dilluns. A les 16.35 h, al carrer de Cisa amb carrer de Bellmunt, es va produir un accident de trànsit entre un turisme i una motocicleta. Segons apunta la Policia Municipal, el conductor del turisme, de 44 anys, circulava pel carrer de Bellmunt quan no va cedir el pas a la motocicleta i va provocar la col·lisió.

El conductor de la motocicleta, de 51 anys, va resultar ferit lleument, i va ser assistit en el lloc sense necessitat de trasllat a centre hospitalari. Hi van intervenir una unitat del SEM i una unitat de la Policia Municipal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top