Publicitat
Ciutat

Un sabadellenc denuncia una agressió homòfoba als FGC: 'hueles a mierda'

El sabadellenc Anthony Corey ha denunciat un nou atac homòfob a través de Twitter. Quan ahir al vespre va arribar a l'estació Sabadell Nord d'FGC, un home que passava pel seu costat i del seu xicot va dir en veu alta "sí que huele a mierda" expressament, assegura, perquè se sentissin al·ludits. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i l'Observatori contra l'Homofòbia han denunciat el cas, per la qual cosa Corey ha rebut el suport de diferents persones, com la presidenta del Parlament, Laura Borràs.

Davant aquesta informació, en un comunicat FGC condemna "qualsevol tipus d'insult, agressió o atac en forma de violència, intolerància o LGTBIfòbia en qualsevol espai, i molt especialment dins de les nostres instal·lacions". L'empresa pública afegeix que seguint el protocol habitual es posa a disposició dels afectats i de qualsevol autoritat que investigui els fets. En aquest sentit, Ferrocarrils està revisant les imatges de les càmeres de seguretat de l'estació per recopilar la màxima informació.

La companyia ferroviària recorda que la seva aplicació per a mòbils (FGC) té un espai perquè els usuaris puguin alertar de possibles actituds de violència o intolerància de qualsevol tipus que es puguin produir a les seves instal·lacions. Quan s'envia un missatge a través d'aquest lloc s'alerta al Centre de Comandament Integrat d'FGC per donar resposta de manera immediata i atendre ràpidament les persones afectades. En aquest cas, afegeixen al comunicat, no es va transmetre cap avís per aquest canal.

Segona agressió homòfoba en qüestió de dies

En tres dies de diferència aquest és el segon acte homòfob que es denuncia en relació a Sabadell. Dissabte, el jugador Víctor Gutiérrez del CN Terrassa va aixecar la veu perquè assegura que un rival del CN Sabadell, Nemanja Ubovic, li va dir diverses vegades "maricón" durant el partit que van disputar a Terrassa, amb victòria egarenca (16-14).

Ubovic, apartat per insults homòfobs

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top