Oci i cultura

Filtrades escenes de la sèrie que portarà Maradona a la Nova Creu Alta

Escena de la sèrie 'Maradona: sueño bendito' / Amazon

El Pelusa tornarà a trepitjar la gespa de la Nova Creu Alta. Serà a la sèrie Maradona: sueño bendito d'Amazon Prime Vídeo, que s'estrenarà al llarg d'aquest 2021 i de la qual la productora La mano de Dios ha filtrat les primeres escenes per satisfer les grans expectatives dels fans. El tràiler, acompanyat de l'encomanadís tema Live is Life, és un primer tastet de la biografia del controvertit astre argentí, una història narrada amb 10 capítols.

Als més arlequinats, alguna escena els resultarà familiar. És probable, perquè del 25 al 28 de juny de 2019, sota un secretisme absolut, l'estadi del CE Sabadell va ser escenari del rodatge de la sèrie, en què el futbolista argentí és encarnat en les diferents etapes de la seva vida per Juan Palomino, Nazareno Casero, Nicolás Goldschmidt i Julieta Cardinali.

La sèrie repassarà escenes de la vida del jugador / Amazon

Les imatges de la Nova Creu Alta arribaran simultàniament a més de 240 paísos en el moment que es faci el llançament de la sèrie. Argentina -òbviament-, Itàlia, Mèxic i Uruguai seran altres escenaris on s'ha gravat la producció. La sèrie s'hauria d'haver estrenat el 30 d'octubre de 2020, per celebrar els 60 anys de Maradona, però un mes abans l'argentí va morir.

 Serà una sèrie polèmica

Encara no s'ha estrenat, però ja és una sèrie polèmica. Tot i que la productora va tenir el vist-i-plau del mateix Maradona, l'exdona del futbolista, Claudia Villafañe, ha empès accions legals contra la sèrie, que considera que està massa centrada en escàndols.

Sí, Maradona va ser a la Nova Creu Alta

Un dels millors amics de Diego Armando Maradona va ser el compatriota Osvaldo Dalla Buona, el Cebollitas, que la temporada 82/83 va jugar 24 partits amb el CE Sabadell. L'amistat era tan estreta que ell mateix, diuen, va recomanar-lo per tenir-lo a prop de Barcelona.

Osvaldo i Maradona es van intercanviar les samarretes per fer-se una foto per la revista futbolística Don Balón

El Pelusa l'anava a veure d'incògnit, intentant passat desaparcebut a la graderia. Una missió impossible, perquè era tan conegut que, tal com explicava el Diari de Sabadell, generava massa expectació per seure a la graderia general. En una ocasió l'assetjament dels fans el va obligar a traslladar-se a la tribuna presidencial.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top