Ciutat

Nou servei per acompanyar emocionalment els joves després de la pandèmia

Al centre cívic de la Creu de Barberà hi ha un Espai Jove / GOOGLE MAPS

L’Oficina Jove de Sabadell ha incorporat un nou servei d’acompanyament emocional a aquest col·lectiu, que actualment viu una situació alterada a causa de la pandèmia de la Covid-19. La iniciativa també està adreçada als pares, mares i professionals. La tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Benestar Animal i Participació, Marta Morell, ha presentat el projecte aquest dimecres a l’Espai Jove de la Creu de Barberà.

L’increment dels casos d’ansietat o de trastorns de la conducta alimentària han portat l’Ajuntament a habilitar un espai d’escolta i comprensió de les necessitats i les emocions de les persones joves. L’Assessoria d’Acompanyament Emocional donarà cobertura tres hores setmanals. L’atenció serà presencial a l’Oficina Jove, ubicada al Vapor Codina (carrer de Blasco de Garay, 19), per correu electrònic escrivint a oficinajove@ajsabadell.cat, trucant per telèfon al 93 745 33 01 o enviant un WhatsApp al 689 32 19 45.

Espais Joves tot l’any

Morell també va anunciar que els Espais Joves obriran els 12 mesos de l’any durant els propers dos anys. D’aquesta manera a l’estiu també estaran oberts i permetran fer més activitats a l’aire lliure i especials aprofitant el bon temps.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top