EDITORIAL

Sant Jordi serà un èxit

Sant Jordi tornarà demà als carrers de Sabadell. És la primera diada després de l’esclat de la pandèmia amb roses i llibres. Fa un any, el 23 d’abril tots estàvem tancats a casa. Aleshores es van enviar roses i llibres a domicili, i mesos més tard, el juliol, se’n va fer una versió reduïda per les restriccions.

Tot i que per Sant Jordi 2021 també hi haurà límits, les sensacions avui són molt diferents: la vacunació avança de forma progressiva i els casos greus i les morts s’han reduït substancialment.

Demà, la sensació d’optimisme –encara que prudent– es repartirà pels carrers i avingudes, a les llibreries i a les paradetes de roses. Sant Jordi representa la tradició de segles, però també (sobretot en el context que vivim) ha de suposar una alenada d’aire per al comerç sabadellenc. Una jornada de dinamització de l’economia que segur que comptarà amb la participació de tots els veïns. L’objectiu dels llibreters és arribar al 60% de les vendes d’abans de la Covid, mentre que des del Gremi de Floristes preveuen créixer.

Amb aquesta edició especial, el Diari vol posar-se al costat dels sectors afectats, reivindicar la cultura, el talent i els noms propis sabadellencs, i contribuir-hi per tal que la jornada sigui tot un èxit.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top