Publicitat
Ciutat

El Procicat estudia permetre als restaurants servir sopars

Els restaurants ja funcionen sense franges, però sense sopars
/ LLUÍS FRANCO

El Procicat estudia permetre als restaurants servir sopars primer a les terrasses i després a l’interior. Així ho ha dit el conseller d’Interior en funcions, Miquel Sàmper, en una entrevista al 324 aquest diumenge, el dia abans que entri en vigor l’aixecament del confinament comarcal.

A més, el titular d’Interior ha obert la porta a “suavitzar” el confinament nocturn abans que s’acabi la vigència de l’estat d’alarma, el 9 de maig, ja que ara mateix la Generalitat ha optat per l’opció més restrictiva i “hi ha marge” per canviar-ho a les 23 h, per exemple. Sàmper també ha dit que el Govern treballa en una desescalada asimètrica que pot incloure mesures més dures per a territoris com Lleida.

Publicitat
Comentaris
To Top