Ciutat

Multen un conductor begut que s'havia adormit en un semàfor

Un conductor de 21 anys es va quedar adormit al volant, aquest dilluns a les 00.55 h al passeig de Rubió Ors. Afortunadament, li va passar quan estava aturat en un semàfor i no quan circulava. Una unitat de la Policia Municipal que patrullava va veure'l i el va sotmetre a un test d'alcoholèmia.

El jove va duplicar la taxa d'alcoholèmia màxima permesa. Va donar positiu amb un resultat de 0,61 mg/l (la taxa màxima genèrica permesa és de 0,25 mg/l). Aleshores, es va realitzar una denúncia administrativa i es va immobilitzar el vehicle. Hi va intervenir una unitat de Policia Municipal.

També durant la mateixa nit, la Policia Municipal va identificar al carrer de Palmeres un home, de 52 anys, que es trobava dins d’un vehicle amb el motor apagat. Li van realitzar la prova d’alcoholèmia preventiva, donant positiu amb un resultat de 1,05 mg/l (la taxa màxima genèrica permesa és de 0,25 mg/l), es va immobilitzar el vehicle.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top