ESPORTS

Rebuda institucional a les campiones de la Copa de la Reina

Foto de família entre tots els presents a l’acte / D.S.

Les ‘reines’ de l’Astralpool Club Natació Sabadell van ser rebudes ahir dilluns al Saló de plens de l’Ajuntament de Sabadell en reconeixement a l’obtenció de la Copa de la Reina.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de l’Ajuntament, Marta Farrés; el tinent d’alcaldessa Pol Gibert; la tinenta d’alcaldessa Marta Morell; la regidora d’Esports, Laura Reyes, i els diversos portaveus dels grups municipals. Farrés, que va obsequiar l’entitat amb una aixeta d’aigua, símbol de l’esforç que vol exemplificar l’esforç d’anys enrere per agafar l’aigua del riu i portar-la a la ciutat, va assegurar que “és un orgull per a la nostra ciutat que porteu el nom de Sabadell a tot arreu. Ens teniu molt ben acostumades i sentim aquesta alegria col·lectiva”.

Per la seva part, el president del Club Natació Sabadell, Claudi Martí, va voler agrair a l’Ajuntament per “convidar la gent del club a la casa de tots”, i va destacar “els valors que transmet aquest equip a través dels èxits, com el sacrifici, el treball, l’esforç i la perseverança”.

Natació artística

Tanmateix, es va homenatjar l’equip infantil-aleví de natació artística del Club Natació Sabadell per aconseguir el subcampionat al campionat d’Espanya d’hivern. L’entrenadora, Ariadna Mestre, va voler agrair aquesta rebuda per part del consistori: “És un esport minoritari i femení. Aquest reconeixement és molt important”.

Comentaris
To Top