Ciutat

El Centre de Normalització Lingüística de Sabadell té més de 600 alumnes inscrits

Imatge classe català CNL Sabadell
Imatge d'una classe de català al CNL de Sabadell / CEDIDA

Aquest mes de maig comencen els cursos de català del 3r trimestre que imparteix el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Sabadell. En aquesta ocasió són 601 els inscrits, dels quals 536 ho han fet a Sabadell i la resta, a les altres poblacions que conformen el CNL: Sant Quirze, Castellar, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans i Polinyà.

Uns 200 d’aquests alumnes cursaran els nivells inicial i bàsic, adreçats a persones nouvingudes o que fa poc que viuen a Catalunya. A causa de la situació sanitària, l’oferta presencial es limita precisament a alguns grups de grau bàsic. Tanmateix, la majoria dels cursos s’ofereixen en línia; en aquesta modalitat l’alumne no està subjecte a un horari i, amb la supervisió d’un tutor, es connecta quan pot a la plataforma i segueix de forma autònoma l’aprenentatge.

D’altra banda, el CNL de Sabadell tornarà a fer proves de col·locació aquest estiu de cara al curs 2021-2022, amb la idea de recuperar la presencialitat en l’oferta dels seus cursos.

Comentaris
To Top