Publicitat
Diners

Mercadona té previst invertir 1.500 milions d’euros al llarg de l’exercici 2021 “per activar l’economia”

Juan Roig, president del consell d’administració de Mercadona
Juan Roig, president del consell d’administració de Mercadona / CEDIDA

Mercadona, amb 9 supermercats a la ciutat de Sabadell, destinarà 1.500 milions d’euros al llarg del 2021 per enfortir la seva activitat empresarial i l’economia del país en general, en el marc del seu pla de transformació 2018-2023.

La cadena invertirà principalment en l’obertura de 97 nous supermercats (88 a Espanya i 9 a Portugal), a la reforma de 88 establiments més per adequar-los al nou Model de Botiga Eficient (Botiga 8), i a la implantació de la nova secció A punt per Menjar en 200 punts de venda més, reformes que afectaran també els supermercats de la província de Barcelona.

D’altra banda, Mercadona seguirà optimitzant la seva xarxa logística, amb la reforma i la inauguració de nous blocs logístics, i impulsarà la transformació digital així com el model on-line.

Aquests projectes “impliquen fer el que calgui per garantir una qualitat contundent a un preu imbatible, i continuar avançant a promoure un ecosistema de valors i accions centrades a beneficiar les persones, la societat i el planeta”, argumenta Juan Roig, el president.

Mercadona anuncià aquesta inversió en la presentació de resultats del 2020, exercici tancat amb una facturació de 26.932 milions d’euros (+5,5%), un benefici net de 727 milions (+17%) i 5.000 nous llocs de treball. La cadena compta ara amb 1.641 supermercats a Espanya i Portugal.

Publicitat
Comentaris
To Top