Ciutat

FEMvallès proposa connectar la línia Barcelona-Vallès (S1 i S2) amb Llobregat-Anoia a l'estació de Provença

Un tren dels FGC a l'estació de Plaça Catalunya, a Barcelona / CEDIDA

La Generalitat preveu unir les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia prolongant l'última fins a l'estació de Gràcia (Barcelona). Però FEMvallès creu que aquesta maniobra generarà més col·lapse a la línia del Vallès, que "crearia un nou cul de sac a Gràcia", sostenen en un comunicat.

L'entitat proposa connectar les dues línies a l’estació de Provença i que acabi connectant amb Sarrià (passant per la Diagonal). L'enllaç seria "la primera fase d’una nova doble via que de forma soterrada connectaria directament Sarrià amb Sant Cugat", defensa FEMvallès. Els principals avantatges d'aquesta opció, segons l'entitat, són que aquesta estació dona més centralitat que la de Gràcia i que la connexió "duplica la línia del Vallès, reforçant-la en cabuda i capacitat" perquè "descarregant pressió sobre l’estació de Plaça Catalunya".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top