Ciutat

No hi haurà toc de queda a partir del 9 de maig si les dades continuen com ara

Imatge d'arxiu d'una nit amb toc de queda a Sabadell / V.ROVIRA

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha apuntat que a partir del 9 de maig, quan decaigui l’estat d’alarma, no serà necessari mantenir el toc de queda nocturn si les dades epidemiològiques continuen com fins ara. En una entrevista a ‘Ràdio 4 i La 2’, Budó ha assenyalat que sembla que les dades estan estabilitzades amb una tendència a la baixa.

De totes maneres, la portaveu ha assegurat que el Consell Executiu de demà dimarts aprovarà “en principi” un marc normatiu per poder aplicar un toc de queda o confinaments perimetrals més enllà del 9 de maig. “Ens preparem per poder-ho fer”, ha afegit. També ha recordat que totes les mesures addicionals d’aquest tipus hauran d’estar avalades pel TSJC.

Comentaris
To Top