Ciutat

El Rebost Solidari rebrà 400.000 euros per atendre 2.200 famílies

Imatge d'arxiu del Rebost Solidari / VICTÒRIA ROVIRA

El Rebost Solidari rebrà 404.000 euros de subvenció de l'Ajuntament. Així ho ha aprovat el ple municipal del mes de maig. Actualment, la xarxa de recollida i distribució d'aliments dona servei a 2.200 famílies, quan abans de la pandèmia n'eren 1.900. Un 40% de les persones tenen menys de 40 anys.

El moment més crític, segons les dades de l'Ajuntament, va arribar després de l'estiu passat, moment que rebien aliments unes 2.600 famílies en situació de vulnerabilitat.

A la subvenció que rep el Rebost Solidari, cal sumar-hi 144.000 euros del dispositiu extraordinari que gestiona la Creu Roja, també per respondre a necessitats alimentàries. Tanmateix, ERC s'ha abstingut durant la votació al ple municipal, criticant que la subvenció es queda curta i és la mateixa que l'entitat rebia l'any 2018.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top