Ciutat

Avui ha estat el dia més calorós de tot 2021 a Sabadell

Clients a la terrassa del bar La Tete, a la plaça del Gas, gaudint el migdia / LLUÍS FRANCO

Ara sí que ha arribat la calor. La ratxa de fred i núvols al llarg de l’abril s’ha trencat amb el començament de la present setmana, en la que ja des de dilluns s’ha destacat per cels nets i migdies assoleiats. Aquest in crescendo ha viscut aquest migdia de dimecres el seu punt àlgid, tot arribant a 24.4 graus a Sabadell, a les 13 h aproximadament. Concretament, a l’estació de mesura ubicada a Castellarnau.

Aquesta marca és la més elevada de tot l’any 2021 i contrasta especialment amb les darreres setmanes. De fet, els pantalons curts i les faldilles han aparegut sobtadament, després de mesos a l’armari. I és que l’abril no ha estat precisament un més primaveral. 

Encara poden pujar més fins dissabte vinent. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, Sabadell registrarà demà dijous una màxima de 25 °C, que baixarà als 22 °C divendres i tornarà a remuntar als 26 °C dissabte i diumenge.

De fet, per trobar uns valors tèrmics similars ens hauríem de remuntar a finals de gener i inicis de febrer, quan s’hi van encadenar unes assoleiades setmanes amb migdies que fan fregar els 21 °C.

Publicitat
Comentaris
To Top