Publicitat
EDITORIAL

Sabadell, en construcció

El sector de la construcció és un dels tres pilars fonamentals de l’economia sabadellenca, juntament amb la indústria i el sector serveis. Mentre que els bars, els restaurants i els comerços proven de subsistir –com poden– a les dures restriccions des de fa un any, l’obra nova i les rehabilitacions semblen viure un bon moment a Sabadell.

Ho comenten els principals agents implicats i el Gremi de Constructors, i ho ratifiquen les dades de l’Ajuntament de Sabadell. L’any passat es van acabar 649 habitatges d’obra nova a la ciutat. Per entendre-ho amb perspectiva, en plena pandèmia s’ha marcat el millor registre del mercat immobiliari dels últims vuit anys.

I malgrat la caiguda general en les peticions de llicències, l’any 2021 ha començat amb bon peu. S’han demanat 62 permisos d’obra en els primers quatre mesos de l’any, segons fonts municipals. No tot són els números freds, les estadístiques macroeconòmiques, les xifres de l’atur i dels ERTO. De res ens servirà quedar-nos instaurats en el pessimisme, el que hem de fer és aferrar-nos a la sortida col·lectiva de la crisi. Hi ha indicadors que ja apunten cap a aquesta direcció i, a més, els sabadellencs coneixem molt bé què és la cultura de l’esforç i el treball.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top