Publicitat
Oci i cultura

‘La Resistencia’: el sabadellenc Albert Pla torna a deixar descol·locat Broncano

Probablement, una de les entrevistes més surrealistes que s’han fet mai a La Resistencia, i darrerament en televisió, ha estat al cantautor Albert Pla. Va ser l’octubre de 2018: només entrar al plató, el sabadellenc va asseure’s a la cadira de presentador, en comptes del sofà de convidats, i va deixar David Broncano dempeus, sense saber què fer. Ja no va poder reconduir el programa, va acabar sense paraules. “En la meva opinió, aquest és un dels millors moments del programa”, va reconèixer ahir, abans que el músic tornés a plató de convidat. El seu pas pel xou, va tornar a ser èpic.

Amb la tranquil·litat de poder anticipar-se a l’efecte sorpresa del personatge, perquè ja el coneixia i no el tornaria a enganxar desprevingut, David Broncano va tornar a entrevistar Albert Pla. Però sí, va tornar-lo a deixar descol·locat. Molt. El sabadellenc es va presentar amb un vestit florejat femení.

Però el moment més àlgid es va produir quan Pla, mentre explicava una anècdota, va voler dirigir-se a Broncano. I això és el que va passar.

El que Albert Pla no va poder aconseguir, aquesta vegada, va ser pispar la cadira de presentador de Broncano.

Un dels moments més divertits es va produir als dos minuts d’entrevista, quan Broncano va preguntar a Albert Pla:

– Tu has nascut per cesària?

– Jo he nascut per Sabadell– va contestar el músic.

Un símptoma de l’expectació que ha causat el pas de Pla per la Resistencia han estat els comentaris que, només unes hores després que el vídeo hagi estat penjat, han deixat seguidors del programa. “Si Batman hagués estat espanyol, crec que tothom sap qui hauria estat el Joker”. O fent referència a la sanció que van posar al presentador per circular per Madrid amb patinet: “Broncano se sent més a gust quan el multa la policia que quan ve Albert Pla”.

“A vegades em pregunto si Albert és la persona més sensata del món i nosaltres som els que estem bojos”.

“He posat aquesta entrevista al meu psicòleg, ha tancat la consulta i ha marxat a muntar una fleca de pa a Terol”.

Milers de persones ja s’han afanyat a veure l’entrevista sencera a Youtube.

Albert Pla: “Soc la persona que fa coses que s’ho passa millor fent-les”

“Un dels millors moments de la Resistencia”

A l’hora de presentar-lo, aquest dimecres, Broncano va dir que Pla havia protagonitzat una de les escenes més “mítiques” de la Resistencia, per “la voràgine d’incertesa” que va provocar.

Pla hi havia anat a promocionar el seu nou disc, Miedo, però va passar-ne completament i va contestar totes les preguntes amb evasives que van deixar a tothom fora de joc. Aquell dia, va desplegar un rotllo de paper higiènic i va oferir-ne un tros al públic. I va deixar en blanc Broncano, qui sense conèixer el personatge provocador que és el músic sabadellenc va acabar preguntant al públic: “Vosaltres m’enteneu?”. De fet, és una de les entrevistes més reproduïdes del programa, més de tres milions de persones han vist el moment a través del canal de Youtube.

Publicitat
Comentaris
To Top