ESPORTS

Comença la reconquesta

La plantilla de l’Astralpool a Can Llong / V. ROVIRA

El camí cap  a la divuitena lliga de l’Astralpool Club Natació Sabadell començarà aquest dissabte (12.30 h) amb el primer partit de les semifinals per al play-off al títol davant el CN Terrassa a Can Llong.

Un derbi vallesà al millor de tres enfrontaments que donarà el bitllet per a la gran final davant el vencedor del Mediterrani-CN Mataró. Abans, però, caldrà superar a les terrassenques, terceres a la segona fase, que enguany no han tingut cap opció davant les waterpolistes de David Palma. No obstant això, el tècnic no es vol refiar dels resultats dels darreres precedents i afirma que “hem de fer les coses ben fetes. Al davant tenim un rival amb jugadores de qualitat  que ens exigeixen sortir amb intensitat i ser molt rigorosos amb la nostra feina”, explica.

Amb el factor camp a favor, guanyar el primer assalt t’assegura un hipotètic tercer partit a Can Llong, però Palma no en vol ni sentir a parlar: “Volem donar un pas important de cara a la final guanyant aquest primer partit. Arribem en un bon moment de forma després d’aconseguir el passi per a la final de la Copa Catalana”, finalitza.

En cas de fer bons els pronòstics, demà diumenge (11 h) a l’Àrea Olímpica de Terrassa, l’equip tindrà la primera oportunitat per classificar-se per la gran final.

Missió impossible?

Més complicat, per no dir impossible, ho tindrà l’Astralpool masculí, que s’enfrontarà al vigent campió i màxim favorit a aixecar la quinzena lliga consecutiva, l’Atlètic-Barceloneta, aquesta tarda a la piscina Sant Sebastià (19 h). Amb la sensible baixa ja coneguda de Nemanja Ubovic, l’equip de Quim Colet intentarà repetir la imatge mostrada davant els mariners durant aquesta temporada.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top