Publicitat
Oci i cultura

Arlo Parks cau de l'Embassa't

Arlo Parks suspèn el concert previts per l'11 de juny

Per motius aliens a l'organització del festival, la cantautora i poeta britànica Arlo Parks no podrà assistir a l'Embassa't 2021. El seu concert estaba previst pel pròxim 11 de juny. Tanmateix, les restriccions a la mobilitat per causa de la Covid-19 ha fet que s'alterés tot el seu calendari de concerts.

Des de l'Embassa't acaben d'anunciar que Carles Viarnes i Alba G. Corral s'incorporen al festival. Acompanyaran el pròxim 11 de juny a Pau Vallvé, concert que ja estava programat i anunciat. "És una experiència immersiva on la fusió de música i visuals transporta als usuaris en un món totalment paral·lel", asseguren des de l'organització.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top