Ciutat

La infermera Montserrat Montaña, del Taulí, reconeguda per la seva trajectòria

El Taulí està d’enhorabona després que la seva cap operativa de Docència infermera, DraMontserrat Montaña, hagi estat reconeguda amb el Premi Carolina Meléndez 2021 que atorga la Societat Catalanobalear d’Infermeria de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques.

La infermera Montserrat Montaña / CEDIDA

El guardó reconeix el seu compromís i la seva trajectòria professional en camps tan diversos com la gestió, la docència, la política o la recerca infermera. “Estic molt emocionada i agraïda, és una sorpresa molt agradable, no m’ho esperava”, celebra en declaracions al Diari.

Llarga vinculació amb l’hospital

Montaña és nascuda a Igualada el 1968 però té una llarga vinculació professional amb l’hospital de Sabadell. Del 2003 al 2008 en va dirigir l’àrea d’Infermeria i actualment és la cap operativa de Docència infermera i dirigeix el grup de recerca Infermera, una feina que li permet combinar la investigació, la dociència i l’activitat assistencial.

Aquesta polivalència creu que és un dels motius que l’han portat a rebre la distinció i, alhora, també és el reflex del creixement que han experimentat les infermeres en els últims anys. “L’evolució que hem fet com a professió ha estat bestial”, afirma.

Comentaris
To Top