Publicitat
Ciutat

La Creu Alta celebra la seva festa major en un nou format

La festa Major de la Creu Alta, l'any 2019 / O.E.

“No serà una festa major, però serà gran”. La Creu Alta celebrarà del 17 al 23 de maig Fes-te Gran, un programa amb una cinquantena d’actes, la meitat que l’any 2019. Han quedat descartats els concerts nocturns, les havaneres, les competicions pels bars del barri, jocs de rol o els àpats populars. “Res que impliqui aglomeracions”, sosté Jordi Torguet, des de l’associació de veïns de la Creu Alta. Enguany, però, s’han incorporat novetats com el primer concurs de pintura ràpida per carrers i places, la gimcana Tallaret i una exhibició de ball artístic internacional.

Durant la setmana vinent s’han organitzat tres exposicions, cinc xerrades, una excursió, dos tallers, dos activitats de circ, activitats infantils, un acte literari i una obra de teatre, la missa amb repicada de campanes, la tradicional bicicletada, una plantada de gegants, dos actes impulsats pels Diables de la Creu Alta i una galejada de trabucaires. També sis concerts musicals i sis exhibicions. Llamps i trons competiran, com és habitual, i també se celebrarà la competició que organitza Ràdio Sabadell.

La festa tindrà lloc a recintes tancats per controlar els accessos. Les activitats es concentraran al recinte de l’Estruch,  al pati de l’escola Creu Alta i Samuntada, al centre cívic, al Pavelló Can Balsach, l’església de Sant Vicenç, el teatre Sant Vicenç i la biblioteca Els Safareigs. Per apuntar-s’hi, els organitzadors recomanen demanar cita prèvia. Pots consultar el programa fent clic aquí.

Publicitat
Comentaris
To Top