Ciutat

La Concòrdia celebra la primera festa major de barri post-Covid

Les Bruixes del Nord a Saldes / DANY SATINE

La Concòrdia és el primer barri de Sabadell a recuperar la seva festa major després de dos anys, unes celebracions que van quedar interrompudes per la pandèmia. En aquest cas, les activitats s’iniciaran aquest divendres i s’allargaran fins diumenge, un programa que “estarà controlat en aforament i distàncies”, sostenen des de l’associació de veïns. La major part de les activitats tindran lloc al pati de l’Escola Font Rosella.

Divendres s’organitzarà la primera edició del Torneig de Clash Royale al Centre Cívic de la Concòrdia i tindrà lloc una sessió de cinema a la fresca. Dissabte concentra la major part del programa, amb activitats com una caminada popular, un concert, una gimcana pel barri, animació familiar i una actuació de les Bruixes del Nord.

El diumenge estarà reservat per una animació infantil i lluïment de Gegants i dos concerts musicals. “La intenció  és impulsar la vida cultural. Tenim l’oportunitat d’oferir oci i cultura i donar espai a les entitats”, sosté Pau Recio, president de l’associació de veïns de Concòrdia. El paper del petit comerç també serà essencial: seran ells qui reparteixin les invitacions per accedir a les diferents activitats, que té un aforament aproximat de 150 persones.

Comentaris
To Top