Publicitat
ESPORTS

Ens ha deixat Joan Muñoz Sanjaume, el primer dels arlequinats

Joan Muñoz Sanjaume en una entrevista al D.S. / Lluís Franco

Un home que desbordava entusiasme parlant del seu equip i la seva família. El cor arlequinat de Joan Muñoz Sanjaume, soci número u del Centre d’Esports, ha deixat de bategar. Ens ha deixat amb 94 anys després d’una vida intensa i com ell mateix explicava en una entrevista al Diari de Sabadell, “molt feliç”. Va treballar molts anys en una empresa tèxtil i també a Banc Sabadell fins a jubilar-se, sempre a la Plaça Sant Roc.

La seva passió pel Centre d’Esports va néixer de molt petit. Abans de la guerra civil ja havia anat a la vella Creu Alta acompanyant del seu pare i amb 14 anys era soci. Fins ara. D’aquells d’anar al camp “plogui o nevi”. Tenia una memòria privilegiada, recordava perfectament alineacions senceres. El seu principal problema era la vista a causa d’una malaltia degenerativa als ulls. Però mai va renunciar a llegir cada dimarts les cròniques del Diari de Sabadell amb l’ajuda d’una gran lupa i llibres gràcies a un aparell que li va portar la seva néta Mercè des de Milà. Tenia tres fills i cinc néts.

El Joan sempre ha estat una persona optimista i de molta fe. Va superar un càncer de pròstata fa més de 25 anys i va accedir a ingressar a la residència de les Germanetes “per comoditat meva i de la meva família”. Era habitual trobar-se’l prenent un cafè pel Centre. A partir del seu 90 aniversari ho celebrava comprant unes tabletes de xocolata negre gruixuda del Genescà. “A mi m’agrada gaudir de la vida”, sempre repetia. Ho ha fet fins al final.  Una caiguda desgraciada el va portar al quiròfan i no se’n va sortir. El Joan deixa enrere un grapat d’experiències de tota mena i el Centre d’Esports de ben segur que ha estat una de les més importants i emotives.

Publicitat
Comentaris
To Top