Ciutat

La Crida aposta per una aliança d’esquerres a Sabadell de cara al 2023

Membres de la Crida per Sabadell, reunits a l'Assemblea General del partit / CEDIDA

La Crida té al cap apostar per una aliança d’esquerres a Sabadell de cara a les eleccions municipals del 2023 per posar fi al govern actual. El partit, format per la coalició entre Entesa per Sabadell i la CUP, busca renovar aliances amb els comuns i Esquerra Republicana (amb qui ja van formar govern en l’etapa de 2015 a 2019). La decisió l’han pres en la 24a Assemblea General de l’organització, celebrada avui al pati de l’Institut Pau Vila.

La Crida considera que un cop passat l’equador del mandat del govern PSC-Podem cal establir una alternativa que, segons la formació, sigui “veritablement transformadora”. De fet, defensen que el govern municipal és en realitat un tripartit, amb la unió de Junts. També afirmen que socialistes són “a la pràctica” un partit de dretes i que han apostat per la “sociovergència” a Sabadell.

“Durant dos anys han venut molt fum i s’han fet moltes fotos, però la feina real que s’ha vist és ben poca i es nodreix en la seva majoria de l’herència del Govern de Transformació. Sabadell necessita una alternativa d’esquerres i transformadora”, afirma la portaveu de l’organització, Aurora Murillo.

Comentaris
To Top