ESPORTS

Dues exjugadores del futbol base femení del CE Sabadell, campiones d’Europa

Dues de les components de la plantilla del FC Barcelona femení que aquest diumenge es va proclamar campió d’Europa guanyant per 4-0 al Chelsea, tenen passat arlequinat. Alexia Putellas (Mollet) va ingressar en el Futbol Base femení del Centre d’Esports el 2001 i va continuar fins el 2005, quan va iniciar la seva primera etapa en el FC Barcelona. Després d’un pas pel RCD Espanyol, que li va donar la primera oportunitat en l’equip sènior, va tornar al club blaugrana el 2011 i s’ha convertit en una peça clau de l’èxit europeu.

Maria Victoria, Vicky, Losada (Terrassa) també va lluir la samarreta arlequinada en els seus inicis després de començar en el Can Parellada de la seva ciutat. Entre el 2001 i 2004 va jugar en el Futbol Base del Sabadell. En aquella època amb 14 anys ja podia jugar en categoria sènior. El 2004 va marxar al FC Barcelona i també ha viscut una etapa a les files del RCD Espanyol i va viure una aventura als Estats Units (New York Flash) i l’Arsenal anglès abans de tornar i triomfar en el club blaugrana, on ja suma cinc temporades consecutives.

Cal recordar que el Centre d’Esports Sabadell va viure una època daurada del futbol femení en els inicis del segle XXI. Es va coronar campió de la Copa de la Reina el juny del 2003 i també va aconseguir un subcampionat de Copa i un de la Superlliga. Després vindria una forta crisi econòmica que el va fer perdre categories.

Comentaris
To Top