ESPORTS

L’Astralpool CN Sabadell aixeca la divuitena lliga

Maica Garcia, aixecant el títol de campiones / LL. FRANCO

Els van pispar la darrera lliga als despatxos, però a dins de l’aigua no van poder. L’Astralpool Club Natació Sabadell va aixecar, aquest dilluns, la divuitena lliga de l’entitat, la desena en les últimes onze temporades, després de superar en el tercer i definitiu partit el CN Mataró (7-9).

Tot i tenir el factor camp en contra, aquest handicap no va ser un obstacle perquè l’equip de David Palma pogués fer realitat el triplet –Supercopa d’Espanya, Copa de la Reina i Lliga– en una gran actuació coral liderada per una gran Laura Ester sota pals: “Han estat tres dies molt intensos. Hem anat de pitjor a millor i al final ens hem pogut endur la lliga”, explicava la veterana portera.

El desgast físic després de dos exigents duels va quedar palès des de l’inici, quan les defenses es van imposar a uns atacs estèrils (0-0) durant el primer període. De mica en mica, però, el talent nedador, de la mà de Judith Forca i Maica García, va aparèixer a la piscina Joan Serra per agafar una renda que acabaria sent determinant (1-3).
La gran defensa en l’home de més acabava per enfonsar les de Dani Ballart, que a l’equador del partit reclamava a les seves waterpolistes més intensitat en defensa.

L’esbroncada no va tenir l’efecte esperat, i l’Astralpool continuava mantenint a ratlla a les mataronines amb les dianes de Mati Ortiz, Maartje Keuning i Forca (5-7). Conscienciades del que va succeir en el primer partit, l’Astralpool no va donar el braç a tòrcer i fins i tot va ampliar la renda a quatre gols (5-9). Dani Ballart es va veure obligat a recórrer a la tàctica del porter-jugador per intentar tornar a entrar al partit, però, novament, Laura Ester va aparèixer amb una mà salvadora a xut de Clara Cambray per certificar la victòria decisiva: “Sabíem que costaria marcar i calia defensar molt bé. Al darrer període van collar, van tenir diverses expulsions, però no va ser suficient”, explica el tècnic nedador, que en la mateixa línia, i preguntat sobre la importància d’aquest títol, comenta que “el nivell ha pujat en les darreres dues temporades. Està bé que intentin enterrar-nos, però som el Club”, afirma amb contundència.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top