Publicitat
Ciutat

Diversos intents d'adquirir medicaments amb receptes falses a Sabadell

Foto d'arxiu d'una detenció de la Policia Municipal / D.S.

En els darrers mesos, hi ha hagut diversos intents d'adquirir medicaments a farmàcies de la ciutat amb receptes falses. El darrer dels casos ha estat en un establiment de l'avinguda de la Concòrdia, on es va rebre l'avís d'un home que va intentar enganyar al personal.

Els fets es van produir aquest dilluns, 24 de maig. El personal de la farmàcia van aportar a la Policia Municipal una descripció acurada del sospitós. Gràcies a això, els agents van localitzar i identificar l'home, de 36 anys. Resulta que ja havia estat investigat per fets similars.

Intentar enganyar receptes el personal d'una farmàcia amb una recepta falsa és un delicte. Concretament, de falsificació documental. L'home va ser detingut pels fets, després de la intervenció de dues unitats de la Policia Municipal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top