CERDANYOLA

Denuncien un vallesà que anava a 183 km/h quan el límit era de 90

Imatge captada pel radar dels Mossos d'Esquadra d'un cotxe circulant a 183 quilòmetres per hora per la C-14 a Peramola / ACN

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment aquest dijous un conductor de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cerdanyola del Vallès, per circular a 183 quilòmetres per hora per la C-14, a l’Alt Urgell, en una via on la velocitat màxima permesa és de 90.

Els fets van tenir lloc durant un control de velocitat que agents de trànsit havien muntat a l’alçada del quilòmetre 147,1 de la via, al terme de Peramola. Després de detectar el vehicle, el van aturar i van notificar al conductor que seria denunciat penalment per un delicte relatiu al trànsit per circular a una velocitat penalment punible.

El conductor haurà de comparèixer, quan sigui requerit, davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Solsona.

Comentaris
To Top