Publicitat
ESPORTS

El Sabadell compleix, però no evita el descens (0-2)

El Sabadell fa la feina, però perd la categoria per un gol del Lugo a Vallecas

Desolació absoluta dels jugadors arlequinats sobre la gespa després de conèixer el descens / Lluís Franco

La victòria més amarga. El Sabadell ha guanyat a Anduva, però no s’ha produït la carambola que necessitava i s’ha consumat el descens a la Primera RFEF. El sorprenent triomf del Lugo a Vallecas ha acabat condemnant els arlequinats. El Logronyès també ha fallat a casa i baixa i l’Alcorcón s’ha salvat superant l’Espanyol.

Hidalgo ha repetit l’onze que va sortir contra la Ponferradina. Confiança cega en la vella guàrdia. Ha estat una bona posada en escena arlequinada. Amb intensitat i convicció. El Sabadell volia demostrar qui era l’equip que es jugava la vida i en el minut 5 ja ha pogut avançar-se en el marcador en una doble ocasió claríssima. Limones ha rebutjat el xut d’Óscar Rubio i amb tot a favor, Stoichkov ha estavellat la seva rematada al cos del porter de manera increïble. Limones, habitual suplent, s’ha convertit en el principal escull dels arlequinats a la primera meitat. També ha avortat un cop de cap d’Stoickov a boca de canó i un xut llunyà d’Adri Cuevas.

En canvi, res ha pogut fer per evitar que una rematada de cap d’Edgar (m. 23) acabés al fons de la xarxa. Llavors ha aparegut la bandera de l’assistent assenyalant un fora de joc de Néstor previ que el VAR ha confirmat. En la mateixa acció s’ha lesionat Pierre Cornud, substituït per Josu. Tampoc arribaven bones notícies de Santo Domingo amb el gol de l’Alcorcón. El Sabadell ha perdut pistonada i s’ha vist superat per un Mirandés que sap explotar la velocitat i verticalitat d’homes com Moha Ezzafani. Dues arribades del conjunt burgalès han sembrat el pànic a l’àrea de Mackay en un tram final poc productiu del Sabadell, que també rebia el cop moral del gol del Lugo a Vallecas abans del descans. La situació estava realment complicada. Ni es guanyava ni funcionaven les caramboles.

L’equip ha fet l’última pinya de la temporada abans d’iniciar-se la segona meitat. Hidalgo ha mogut la banqueta amb l’entrada d’Heber Pena i Juan Hernández i l’efecte ha estat immediat. Una gran acció del gallec ha estat culminada pel murcià amb una rematada gairebé sobre la línia de meta. Un gol que obria les portes de l’esperança. Però no era suficient. Calia alguna bona notícia d’altres estadis. Ha arribat des de Las Gaunas amb el gol de la UD Las Palmas, però el Rayo Vallecano ha estat incapaç de marcar al Lugo i l’Espanyol s’ha passejat a Alcorcón.

Una gran acció personal d’Stoichkov ha significat el 0-2 i ha assegurat la victòria. El Sabadell ha fet la feina, però li ha fallat la combinació que, a priori, semblava més factible, a Vallecas. Un gol ha separat el conjunt arlequinat de la permanència. La gespa d’Anduva s’ha convertit en un funeral arlequinat, amb tots els jugadors estirats a terra desfets. Un descens molt dolorós. Desolació absoluta. Toca reflexionar i començar a treballar per tornar al més aviat possible al futbol professional.

Fitxa Tècnica

Mirandés: Limones; Víctor Gómez, J. Berrocal, P. Trigueros, J. Jiménez (Letic, m. 80), Genaro (V. Meseguer, m. 80), Javi Muñoz, Alex López, Djouahra, Moha Ezzafani (P. Martínez, m. 58) i Simón (Mario Barco, m. 65).

Sabadell: Mackay; Jaime Sánchez, Juan Ibiza, Grego Sierra (Héber Pena, m. 58), Cornud (Josu, m. 25), Undabarrena (Pedro Capó, m. 71), Óscar Rubio, Adri Cuevas, Edgar (Aleix Coch, m. 71), Stoichkov i Néstor (Juan Hernández, m. 58).

Àrbitre: Javier Iglesias Villanueva (Comitè gallec). Grogues: P. Trigueros.

Gols: 0-1, minut 64: Juan Hernández; 0-2 minut 78: Stoichkov.

Incidències: Estadi Anduva. A porta tandada. Presència d’una vintena de seguidors arlequinats fora de l’estadi per donar suport als jugadors amb pancartes i crits d’ànim.

Antonio Hidalgo: “És un dia dur per la gent que sent aquests colors”

Publicitat
Comentaris
To Top