Publicitat
ESPORTS

Trobada decisiva entre Calzada i Hidalgo per la continuïtat del tècnic

Antonio Hidalgo i Esteve Calzada es trobaran aquest dijous cara a cara / Ll. Franco

“Té contracte i volem que continuï”. Aquesta va ser la resposta del president del Centre d’Esports, Esteve Calzada, qüestionat sobre els dubtes generats pel mateix Antonio Hidalgo en les últimes setmanes. El tècnic de Canovelles va dir que se sentia molt content i estimat a Sabadell, però al mateix temps deixava una porta oberta a la seva possible marxa. No té res a veure amb el factor econòmic del contracte després de baixar de categoria sinó que tot apuntaria al projecte esportiu que li pugui presentar el club en la nova categoria i la possibilitat de muntar una plantilla prou competitiva per lluitar a la zona de privilegi.

Antonio Hidalgo és conscient que des de la jornada 1 l’exigència serà màxima. El Sabadell partirà com un dels candidats a l’ascens i el tècnic, lògicament, vol tenir garanties. Caldrà veure quin serà el plantejament del president en la trobada que tindran aquest dijous. Calzada va parlar de dos escenaris en funció de les ajudes econòmiques externes que puguin arribar. El tècnic voldrà saber si pot comptar amb opcions preferents a les diferents demarcacions.

Una situació que pot condicionar clarament la faceta esportiva i la confecció d’una plantilla que serà molt renovada. De moment, només sembla assegurada la continuïtat de jugadors amb contracte com Aarón Rey i Néstor. També en tenen Aleix Coch, Xavi Boniquet, Guruzeta, David Astals i Froi, però la seva situació no és tan clara. Amb d’altres s’intentarà negociar a la baixa. Hidalgo vol conèixer de primera mà totes les opcions i possibilitats reals abans de donar el vistiplau a la seva continuïtat a la banqueta arlequinada.

Primera RFEF: el Sabadell en el grup de Llevant i Andalusia

Publicitat
Comentaris
To Top