Publicitat
BARBERÀ

Detenen tres homes acusats de robar amb força en domicilis de Barberà del Vallès

Part del botí localitzat en la detenció dels tres lladres a Barberà del Vallès / ACN

Els Mossos d’Esquadra han detingut, amb col·laboració amb la Policia Local de Barberà del Vallès, dos homes de 31 anys i un de 48 com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior de domicili i d’un intent de robatori amb força.

Utilitzaven el mètode dels marcadors, que consisteix a col·locar un fil prim de cola, un trosset de plàstic gairebé imperceptible a la porta d’un domicili, i si més tard encara hi és significa que el pis és buit. Durant la tarda del 30 de maig es van detectar diversos habitatges al barri Antic amb marcadors i es va posar en marxa el dispositiu que va acabar amb la detenció dels tres acusats de matinada.

Els plàstics que utilitzaven els tres lladres per robar en domicilis a Barberà del Vallès / ACN

Concretament, la policia va trobar els homes cap a les 4.30 h sortint d’una porteria del carrer Josep Armengol. D’allà es van adreçar a l’accés d’un altre bloc de pisos, que intentaven obrir utilitzant un plàstic llis. En passar una patrulla de la Policia Local, els homes es van amagar, i van fugir en arribar-ne més de Mossos. Finalment, van enxampar-ne dos i van trobar el tercer dins d’un vehicle aparcat.

Durant l’escorcoll els agents van localitzar dins del vehicle estris i joies amagades en un mitjó. Per tots aquests fets els tres homes van ser detinguts.

Ja havien actuat

El dia següent, el dia 31 de maig, els agents van saber d’un robatori amb força consumat al carrer Josep Armengol. Quan s’hi van adreçar, la víctima va reconèixer les joies localitzades al vehicle dels detinguts com a seves.

Els arrestats van passar a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès, que va decretar presó per a l’home localitzat dins el cotxe amb els objectes robats i llibertat amb càrrecs per als altres dos.

El Diari de Sabadell obre un canal de notícies a través de WhatsApp

Publicitat
Comentaris
To Top