Oci i cultura

La mort del ‘youtuber’ Gabriel Chachi, senyal d’alerta juvenil

Les xarxes socials s’han omplert de missatges de condol / DS

Tenia 25 anys, va néixer a Sabadell i s’havia fet un lloc a internet amb contingut humorístic, vídeos a Youtube i retransmissions en directe a través de Twitch, des d’on el seguien milers de persones d’arreu del món. Gabriel Chachi, segons ha transcendit, s’hauria tret la vida dimarts passat. El jove youtuber fa pocs mesos que s’havia instal·lat a Madrid i havia participat en programes com Yo interneto o Hoy no se sale, on coincidia amb el famós streamer Ibai Llanos.

Precisament Llanos ha estat una de les persones que ha publicat a les xarxes socials un missatge dirigit a Gabriel Chachi, en què alertava de la necessitat de cuidar la salut mental entre el jovent, a causa de la situació actual. “Demaneu ajuda a qui us envolta i busqueu un professional. A vegades és complicat o fa vergonya demanar ajuda i explicar els problemes, però hi ha moments en què és totalment necessari. Cuideu-vos molt, si us plau”, va escriure Llanos.


Ahir divendres, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, va lamentar aquesta mort a les xarxes socials. “Estem tristos. Sabadell sent molt la pèrdua de Gabriel Chachi, El rei”. I precisament, donava les gràcies a Ibai Llanos per la seva tasca. “Vull agrair-te la teva gran labor de conscienciació sobre la importància de la salut mental entre els i les joves”. Finalment, Farrés enviava “una abraçada gran” a familiars, amistats i companys de Chachi.


Les paraules de Llanos van estar refrendades pel youtuber Abraham Bandera, conegut popularment com a Sr. Cheeto, a les seves xarxes socials: “Nois, de veritat, si esteu fotuts, demaneu ajuda a algú, a qui sigui. No us ofegueu en la vostra ment, exterioritzeu els problemes. I ajudeu els que vegeu atrapats. Si us plau us ho demano”.

Des dels 12 anys

El sabadellenc tenia només 12 anys quan va començar a produir contingut a Youtube, on va arribar a ser el cinquè canal amb més subscriptors de l’Estat.

Mor amb 25 anys el ‘youtuber’ sabadellenc Gabriel Chachi

Comentaris
To Top