Publicitat
EDITORIAL

Equador de mandat

Marta Farrés celebra dos anys al capdavant de l’alcaldia de Sabadell. La ciutat ha viscut molts canvis des que es va produir el canvi polític l’any 2019. Un d’ells ha estat la pandèmia, que ha alterat tots els àmbits de la vida, i també ha condicionat (i molt) el Govern sabadellenc.

L’executiu de PSC-Podem ha alterat el full de ruta del mandat i les seves prioritats. Així i tot, malgrat totes les dificultats, s’ha mantingut fidel al seu projecte de ciutat. Farrés, amb la col·laboració i sintonia necessària de Podem i Junts, vol dinamitzar Sabadell, obrir-lo a noves inversions. Potenciar la marca de ciutat arreu, mentre preveu actuacions estratègiques, com la transformació del Ripoll, la reforma del Passeig i la rehabilitació del patrimoni, entre d’altres.

Ara bé, el tarannà de l’alcaldessa i del conjunt del Govern també provoquen crítiques. ERC, Crida i Ciutadans se senten ignorats i consideren que l’executiu presenta molts projectes inassumibles i poc realistes. El nivell de les crítiques d’aquestes formacions, que van sumar pràcticament 40.000 vots el 2019 (41%), mereixen una reflexió per part de l’executiu. Convindria rebaixar les tensions i treballar tots plegats per construir la ciutat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top