Ciutat

VÍDEO: Grups de joves tiren petards de matinada al passeig de la plaça Major

Grups de joves han tirat petards i han fet volar cadires aquesta matinada de diumenge al passeig de la plaça Major. Molts veïns de la zona s’han despertat en sentir l’enorme enrenou que hi havia. En el següent vídeo es pot veure el moment.


No és el primer incident que succeeix a Sabadell a les nits des que ja no hi ha toc de queda des del 9 de maig. Per exemple, la matinada de dissabte diverses persones van tirar a terra un gerro amb una planta al carrer del Mestre Rius, just davant de la floristeria Carlota Segalà.

De fet, veïns del Centre de Sabadell van denunciar ahir al D.S. que han augmentat els actes incívics i els aldarulls a la via pública durant les nits. És més, un dels veïns ja explicava que una de les accions habituals era fer ús d’articles pirotècnics, Ell afirmava, a més, que hi ha joves que orinen al carrer, trenquen gots, posen música a tot volum i beuen alcohol al carrer.

Veïns del Centre alerten d’un augment dels actes incívics a la via pública a les nits

Comentaris
To Top