Ciutat

Navas (FAVS) portarà ERC als tribunals davant les crítiques de “politització”

La presidència de la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS) ha anunciat que portarà el grup municipal d’ERC als tribunals davant les crítiques de “politització” de la presidència de l’entitat. El líder de la FAVS, Manuel Navas, sosté que l’entitat “és totalment apartidista” i ha instat a la direcció local d’ERC que demostri les suposades pràctiques partidistes: “Són incapaços d’afrontar l’autocrítica, governi qui governi nosaltres defensem els barris i la ciutat”, sosté.

El president de la FAVS ha avançat que esperarà uns dies la rectificació del grup municipal abans d’emprendre mesures legals. Ha aprofitat per recordar que dins del moviment veïnal “hi tenen cabuda tota mena d’ideologies” i ha instat a ERC que demani disculpes públicament.

Han estat uns cartells veïnals que s’han repartit al barri dels Merinals i el Poblenou, i que carreguen contra ERC, els causants d’un nou episodi de tensió entre els republicans i el govern sabadellenc. Els cartells critiquen el grup republicà per la reobertura parcial del consultori mèdic del Poblenou i també acusen els republicans i a la Crida de “no recolzar” el nou pavelló dels Merinals. 

Davant de les crítiques, les regidores republicanes Èlia Soriano i Francisca Maya han titllat de bustisme aquestes afirmacions, que asseguren que són mentida. “Demanem a Marta Farrés que digui als seus esbirros que retirin aquesta brossa dels nostres barris”, tuitejaven ahir.

Comentaris
To Top