CONTINGUT PATROCINAT

Novetats en la liposucció: les mini-liposuccions

Les mini-liposuccions permeten actuar de forma localitzada sobre el greix acumulat en petites zones corporals

La liposucció és una de les tècniques més populars per a la definició i modelat d’un contorn corporal harmònic i estilitzat.

Quan se sent a parlar de la liposucció, es pensa en un tractament corporal integral, tot i que, en l’actualitat cada vegada són més freqüents les anomenades mini o micro-liposuccions.

Les mini-liposuccions permeten actuar de forma localitzada sobre el greix acumulat en petites zones corporals com són els turmells, els genolls, la papada o els bessons. La mini-liposucció arriba amb èxit allà on l’esport o les dietes, no aconsegueixen resultats satisfactoris.

La tècnica de la mini-liposucció també es pot realitzar en zones molt localitzades de la mama. Per exemple es poden realitzar en la zona del temut saxó que apareix en el lateral de la mama per sota del braç i va cap a l’esquena.

Es tracta d’una tècnica quirúrgica poc agressiva i que ofereix resultats immediats i molt satisfactoris per al/la pacient.

En què consisteixen aquestes tècniques?

Les mini-liposuccions són cirurgies ambulatòries que es realitzen amb anestèsia local i de ràpida recuperació. El pacient podrà desenvolupar la seva activitat habitual portant unes benes compressives durant 2 setmanes.

Aquesta novadora tècnica i també la resta de cirurgies estètiques (facials i corporals) les realitzen els cirurgians plàstics, estètics i reparadors de Policlínic Sabadell.

Als centres de Grup Policlínic la primera visita informativa és gratuïta i en ella es pot conèixer l’especialista, obtenir un diagnòstic i tenir un pressupost personalitzat.  Podràs fer totes les preguntes i resoldre dubtes directament amb el/la doctor/a.

Cal reservar la cita gratuïta amb l’especialista i es pot fer: al telèfon 93 515 39 99, escrivint un mail a [email protected] o bé a la seva web https://grup-policlinic.com/pedir-cita-online/

Unitat de cirurgia plàstica, reparadora i estètica

Policlínic Sabadell

Av. Francesc Macià 30

Sabadell

Tel. 93 716 26 27

Comentaris
To Top