Ciutat

Cremen fotografies del monarca davant de l'Ajuntament

Fotografia del rei Felip VI en flames a la plaça de Sant Roc

Protesta contra la monarquia. Una trentena de persones s'han concentrat a la plaça de Sant Roc, aquest vespre, on s'han cremat imatges del Rei i banderes d'Espanya; en la vigília de la seva visita a Barcelona del monarca. L'encesa ha estat organitzada per l'Assemblea de Sabadell.

L'ANC ha convocat protestes i cremes de fotos del rei Felip VI aquest dimarts i dimecres, 15 i 16 de juny, davant la visita del monarca a Barcelona en els Ajuntaments d'arreu de Catalunya. El rei Felip VI assistirà, demà, al sopar inaugural de la Reunió anual del Cercle d'Economia. Així doncs, l'entitat independentista ha fet una crida a les assemblees territorials perquè convoquin "cremes populars".

Lectura del manifest al llarg de la concentració / DS

Al llarg d'aquesta encesa, s'ha llegit un manifest, el qual assenyalava el rebuig cap al Rei i la crida per aconseguir una república catalana: "Continuarem endavant fins a aconseguir una república moderna, sostenible i socialment justa". En la lectura, també s'ha fet referència a les institucions jurídiques: "És urgent dotar-nos de lleis justes".

La concentració ha culminat amb càntics de rebuig contra la monarquia: "No tenim Rei". L'acció ha transcorregut de forma tranquil·la i sense incidents. Finalment, l'entitat ha demanat als concentrats d'assistir a la manifestació prevista per demà a Barcelona.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top