Publicitat
Ciutat

L’ordenança de soroll i la factura de la llum: què n’opinen els sabadellencs?

“Haurien d’aportar facilitats”

Sabadell no permet posar la rentadora a la nit, coincidint amb els trams més econòmics de la nova factura de la llum. L’ordenança municipal reguladora del soroll indica la prohibició d’ús d’electrodomèstics sorollosos, com ara rentadores, aspiradores o assecadors de cabell, entre les 21 h i les 8 h. La Mary Paz manté que les franges horàries no són equitatives. I assegura que la factura també hau-ria d’estar reduïda durant els matins: “Hauríem de tenir més facilitats”.

Mar y Paz

“Puc entendre que el soroll de la rentadora molesti”

L’Anna, de 21 anys, assegura que l’ordenança municipal ha de ser respectada. Ella es posa a la pell de veïns i pot entendre que “el soroll molesti”. Alhora pensa que és contradictori amb la normativa actual. En aquesta línia, manifesta: “Gairebé estem obligats a posar la rentadora a la mitjanit, quan la factura és més barata”. L’Anna expressa una falta de coherència en la combinació de la nova factura de llum i l’actual ordenança municipal. Tanmateix, considera que “al final, tot acabarà perjudicant la ciutadania, i no hauria de ser així”.

Anna

“Les normatives són una vergonya”

En Ramon, jubilat, considera que és una vergonya el fet que s’hagin establert aquestes normatives tenint en compte l’ordenança. En primer lloc, vol deixar palès que no està d’acord en el fet que s’estableixin unes franges horàries en què l’electricitat sigui més cara, segons l’hora del dia. I després assegura que “no pot ser que ens diguin quan hem de fer quelcom”. Qualifica la normativa “d’indignant i de desesperant”. Davant el panorama, però, fa broma: “El final ens diran quan hem de respirar”

Ramon

Ramon

Publicitat
Comentaris
To Top