Ciutat

La mascareta deixarà de ser obligatòria a l'exterior el 26 de juny

Sabadellencs passejant pel Centre / LLUÍS FRANCO

La mascareta deixarà de ser obligatòria a l'exterior. El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest divendres que el Consell de Ministres es reunirà de manera extraordinària el proper dijous 24 de juny per aprovar una modificació de la llei que regula l'ús obligatori de la mascareta.

Així, segons Sánchez, aquest canvi normatiu provocarà que la mascareta deixi de ser obligatòria en espais a l'aire lliure a partir del següent dissabte, 26 de juny. Sánchez ho ha explicat en la seva intervenció durant la clausura de les jornades anuals del Cercle d'Economia celebrades a Barcelona, i ho ha emmarcat en el seguit de circumstàncies que, segons ell, demostren la millora de la situació pandèmica a Espanya.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top