Ciutat

Joan Reixach (Junts), nou director de l'Oficina Gran Via-Ripoll

/ CEDIDA

L'actual coordinador del grup municipal de Junts per Sabadell, l’empresari i emprenedor Joan Reixach, serà el nou director de l'Oficina Gran Via-Ripoll. Donant continuïtat al seu paper al costat de Lourdes Ciuró, ara consellera de Justícia, durant la seva etapa de portaveu municipal de Junts, Reixach serà una de les persones de màxima confiança del nou portaveu dels juntaires, Lluís Matas.

El nomenament de Reixach es produeix després que Toni Font, l’anterior responsable del projecte de la Gran Via, fos nomenat fa uns dies director general de Memòria Demòcratica de la Generalitat.

Els canvis suposen la continuïtat del projecte iniciat per Ciuró, en relació amb la transformació de l’àmbit de la Gran Via i el riu Ripoll, i consolida el suport extern de Junts respecte a l’executiu PSC-Podem. Reixach és independent, no té afiliació política.

Vinculat al món de l’empresa

Joan Reixach (1967) és sabadellenc, pare de família nombrosa i una persona vinculada al talent artístic i cultural de la ciutat. Té una llarga experiència professional, amb més de 30 anys vinculats a l’empresa i l’emprenedoria. Ha estat assessor i expert en estratègia empresarial en diverses multinacionals, start-ups i pimes, com Olivetti, Geyce, Logic Control, Unoinfo, Acer, LG i Grup Busquets en diverses funcions.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top