Publicitat
Ciutat

La represa de l’oci nocturn crea polèmica entre els sabadellencs

Les terrasses del Centre plenes de gent+ / VICTÒRIA ROVIRA

Aquest passat dilluns, 21 de juny, es va reiniciar l’activitat de bars i discoteques fins a dos quarts de quatre de la matinada a tot Catalunya, després de romandre més d’un any i mig tancades. El Procicat va anunciar la resolució de l’oci nocturn el passat 11 de juny, però de moment, les mesures tindran una vigència de dues setmanes. Quina valoració fa la ciutadania sabadellenca respecte a aquesta nova mesura?

“El govern ha obert les discoteques”

La Núria, estudiant de 19 anys, considera que la situació actual és complicada, tant per a la ciutadania com per al govern. Tot i això, ella té clar que “no es podrà atribuir la responsabilitat als joves” si la corba de contagis torna a créixer. “Ha estat el govern qui ha optat per obrir les portes”, conclou de manera contundent.

Núria

“Qui surt de festa són els joves que no estan vacunats”

L’Esteban, estudiant de 17 anys, no fa una lectura gens bona de la resolució aprovada per la Generalitat d’obrir discoteques, ja que segons ell “la situació continua sent crítica”. En aquest sentit, considera que tota la ciutadania ha de mantenir l’alerta, però que també ho hauria de fer el govern: “Cal que mantinguem els ulls ben oberts”, manifesta. L’Esteban exposa un interrogant que ell titlla de “contradictori”: “Per què no vacunaven abans la joventut i després obrien l’oci nocturn?”, es pregunta. Segons l’Esteban, cal que es tingui en compte que la gent que sortirà de festa encara no està vacunada. En aquest sentit, apunta que hi ha la possibilitat que els contagis augmentin. Tot i això, és conscient que ell és l’excepció que compleix la normativa: “A mi no m’agrada sortir de festa”, deixa clar.

Esteban

“Tothom té dret a l’oci, però amb seny i precaució”

A l’Alba, veïna del Centre de 50 anys, li sembla bé l’obertura sempre que tothom respecti la normativa que estableix l’ens públic, sigui autonòmic o local: “Tothom té dret a l’oci, tot i que respectant les normes”. Tanmateix, considera que el vessant econòmic és molt important: “Per a l’empresari aquests ingressos són necessaris”. Segons ella, tothom ha de ser conscient que es tracta d’una pandèmia que es pot propagar molt de pressa: “Per això, tots hem de tenir seny i precaució”. Tot i això, reitera que ella no sortirà de festa en cap cas.

Alba

Publicitat
Comentaris
To Top