Publicitat
EDITORIAL

Ningú com Sabadell

Sabadell s’ha convertit en un referent en matèria d’habitatge. Si en altres ocasions, en aquestes línies, hem comentat que la ciutat és un lloc de captació de nous veïns, ara podem corroborar amb dades que Sabadell és la primera del Vallès en construcció.

En la darrera dècada gairebé s’han construït tants habitatges aquí com a Terrassa i Sant Cugat juntes. 4.622 concretament, un 87% per sobre que a la ciutat veïna. Només en el darrer any, fins i tot en el pitjor dels contextos possibles, es van acabar 688 habitatges de nova obra a Sabadell i, després de veure els resultats del primer trimestre d’enguany, tot apunta que l’any 2021 seguirà en la mateixa línia.

Des del sector reben amb optimisme la dinàmica de creixement sabadellenca, una evolució que el Diari també celebra. L’acceleració en els tràmits de llicències hi ha ajudat molt, com la relació qualitat-preu, però encara pesa més la ciutat en si mateixa: Sabadell resulta atractiva per la seva oferta de serveis, d’oci i lleure, pel seu dinamisme econòmic, la seva bona situació geogràfica i el seu entorn natural. Per tot això, i molt més, tanta gent tria venir a la nostra ciutat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top