Vallès

Els Bombers atenen 90 avisos al Vallès durant la revetlla de Sant Joan

/ CEDIDA

Els Bombers de la Generalitat han atès 90 avisos al Vallès Occidental entre les vuit del vespre de dimecres i les vuit del matí de dijous per incidents relacionats amb la revetlla de Sant Joan, en la majoria de casos per sufocar incendis de contenidors, papereres i mobiliari urbà. A la comarca s’ha  concentrat el 8,5% de les actuacions totals de Catalunya, per darrere del Baix Llobregat (112), el Barcelonès (103), el Maresme (79). De fet, El telèfon d’emergències 112 va atendre durant la revetlla 512 trucades, el 10,9% del total, només per darrere del Barcelonès.

En comparació amb l’any passat, les trucades han estat enguany un 27,7% més que el 2020. El tipus d’incident que va generar més trucades van estar els incendis i els actes d’incivisme a la via pública. També va haver-hi avisos per agressions i, finalment, per demanar assistència sanitària. Pel que fa a Protecció Civil, el servei es va tancar sense incidents importants.

Incendi a Palau-solità i Plegamans

Al marge de la revetlla, la passada nit també van cremar unes piles de paper premsat a la fàbrica de cartró Pere Pons de Palau-solità i Plegamans, a l’avinguda Diagonal. Segons han comunicat els Bombers, hi han treballat 10 dotacions a sufocar el foc. Els efectius de bombers han  impedit que el material que no estava afectat pel foc cremés, van sufocar el foc amb aigua i van estovar les piles de paper cremades amb la maquinària de la mateixa empresa.

Comentaris
To Top