Ciutat

Convoquen una manifestació unitària per reclamar més recursos per la sanitat

La majoria sindical de la ciutat ha organitzat una manifestació aquest dimecres, 30 de juny, per reclamar més recursos per la sanitat pública i en especial a l’atenció primària. A part de la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS), els sindicats CCOO, UGT, USOC, FTCIAC, el comitè d’empresa del Parc Taulí, Marea Blanca i els iaioflautes donen suport a la reivincidació que es farà a tot Catalunya, amb un manifest conjunt, i cada municipi hi afegirà les seves demandes particulars.

Els convocants de la protesta / D.S.

El president de la FAVS, Manuel Navas, ha explicat en roda de premsa que a Sabadell es posarà el focus en què tots els CAP tignuin servei de pediatria i el consultori del Poblenou recuperi el servei de metge. El secretari de CCOO al Vallès, Iván Ramos, assegura que volen “aconseguir que aquells aplaudiments dels balcons es converteixin en majors drets per la ciutadania i els treballadors”. Per la seva part, la presidenta del comitè d’empresa del Taulí, Sílvia Castaño (UGT) afegeix que “necessitem més recursos humans i tècnics a Primària per poder fer un bon mur de contenció” de cara als hospitals. Els convocants creuen que s’ha de potenciar l’atenció domiciliària per treure pressió assistencial als centres hospitalaris.

La manifestació sortirà a les 19 h des del Taulí i baixarà fins a la plaça de Sant Roc, davant l’Ajuntament, on l’activista trans Clara Palau i la soprano Maria Hinojosa, les dues sabadellenques, llegiran el manifest de la convocatòria.

Comentaris
To Top